Web Analytics Made Easy - Statcounter

از زمان شیوع ویروس کرونا، میلیون ها آمریکایی در پرداخت هزینه های اجاره مسکن و آب و برق خود دچار مشکل شده اند و این امر درآمد شرکت های آب و برق را کاهش داده است.

از زمان شیوع ویروس کرونا ، میلیون ها آمریکایی در پرداخت هزینه های اجاره مسکن و آب و برق خود دچار مشکل شده اند و این امر درآمد شرکت های آب و برق را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این سوال مطرح می شود که چه کسی و چه زمانی میلیاردها دلار بدهی پرداخت نشده قبض های برق را پرداخت خواهد کرد.

بیش از نیمی از ایالت های آمریکا در مارس 2020 به دلیل وضعیت اضطراری شیوع کرونا، مهلت پرداخت بدهی قبض های برق و گاز را افزایش دادند چرا که میلیون ها آمریکایی به دلیل تأثیر همه گیری بر تجارت و اقتصاد این کشور، شغل خود را از دست دادند.

این مهلت قانونی باعث شد نگرانی خانوارهای آمریکایی از اینکه مبادا در حالی که برای پرداخت اجاره و یا تامین غذای روزانه خود تلاش می کنند، بدون روشنایی و یا گرما بمانند، کاهش یابد.

طبق اعلام انجمن مدیران انرژی ملی آمریکا، مهلت پرداخت قبض های برق قرار است در 28 ایالت این کشور بین ماه های فوریه و مارس 2021 پایان یابد.

در عین حال، موسسه "سنس" ارائه دهنده اطلاعات استفاده از انرژی در منازل اعلام کرد که در حین تعطیلی های کرونایی و دستور العمل های ماندن در خانه طی بهار سال 2020، میانگین مصرف برق در خانه نسبت به سال 2019، 22 درصد افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، بیشتر مصرف کنندگان باید 22 درصد قبض برق بیشتری را در ماه آوریل 2020 نسبت به آوریل 2019 پرداخت کنند.

افکارنیوز/

برچسب ها: آمریکایی ، آب ، برق ، مسکن لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MbD

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آمریکایی آب برق مسکن میلیون ها آمریکایی آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالجلال ای ری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به وضعیت بازار مسکن، گفت: در آستانه فرارسیدن فصل جا به جایی مستأجران هستیم و با توجه به انتظار تورمی که در جامعه است، بنابراین انتظار داریم دستگاه‌های نظارتی و مسؤولان دولتی اقدامات مؤثری را برای کنترل و ساماندهی بازار مسکن بردارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در ادامه تاکید کرد: یکی از مواردی که موجب افزایش قیمت مسکن می‌شود، فعالیت مخرب دلالان و سوداگران است که در سکوهای آنلاین خرید و فروش مسکن با درج آگهی‌های جعلی و یا با قیمت‌سازی دروغین زمینه را برای افزایش قیمت‌ها فراهم می‌کنند، البته که با ضابطه‌مند کردن درج آگهی‌ها و احراز هویت مالکان تا حدی این موضوع کنترل می‌شود. ضمن اینکه در طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی برای این مهم برنامه‌ریزی صورت گرفته و با رتبه بندی دفاتر مشاوران املاک و افزایش نظارت بر آنها تا حد چشمگیری فعالیت سوداگری در بازار مسکن محدود می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس به اصلاح طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی و رفع ایرادات شورای نگهبان در صحن علنی مجلس اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از گام‌های بلند و مهم مجلس یازدهم برای ساماندهی بازار پرتلاطم مسکن به شما می‌رود که با ایده‌ها و ابتکارات نوین می‌تواند پایه خوبی برای مدیریت بازار مسکن و قیمت‌گذاری عادلانه ایجاد کند. تأیید نهایی این طرح توسط شورای نگهبان و اجرای آن تا پیش از آغاز فصل تابستان می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در بازار رهن و اجاره مسکن ایفا کند.

وی عنوان کرد: با توجه به قوانین مهم و کارآمدی که در سال‌های اخیر در حوزه مسکن به تصویب رسیده و هم اکنون در مسیر درست اجرا هستند، در سال‌های آینده تلاطم‌های کم‌تری را در بازار مسکن شاهد خواهیم بود و حداقل انتظارمان این است که دیگر مؤلفه‌های غیراقتصادی بر نوسانات قیمت مسکن تأثیر نباشد از سوی دیگر افزایش عرضه مسکن با رونق ساخت و ساز و مالیات ستانی از محتکرین نوید آرامش در بازار مسکن را می‌دهد.

کد خبر 6095079 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن