Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور از تعویق سه ماهه حق بیمه تأمین‌اجتماعی سهم کارفرمایان خبر داد و همچنین اعلام کرد که پرداخت هزینه قبوض آب و برق کسب‌وکارهایی که پیش‌بینی می‌شود تا سه ماه آینده با رکود مواجه خواهند بود،‌ به تعویق خواهد افتاد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت - معاون رییس‌جمهور - گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که بین پنج تا شش میلیارد تومان از درآمدهای سازمان تأمین‌اجتماعی در این بخش کاهش پیدا کند و دولت با پرداخت بخشی از بدهی‌های خود به سازمان تأمین‌اجتماعی تلاش می‌کند که این کمبود را تاحدی جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید مجدد بر این نکته که دولت در این شرایط حساس با همه توان در کنار ملت خواهد ایستاد، افزود: پرداخت هزینه قبوض آب و برق کسب‌وکارهایی که پیش‌بینی می‌شود تا سه ماه آینده با رکود مواجه خواهند بود،‌ به تعویق خواهد افتاد.

نوبخت با اشاره به این‌که در دومین سال تحریم‌های ظالمانه آمریکا قرار داریم، ‌گفت: دولت سالانه ۲۴ هزار میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کند و اجازه نداده که حتی یک ماه حقوق کارکنان و کارمندان به تعویق بیفتد.

وی تصریح کرد: سران آمریکا به‌رغم عوام‌فریبی در این شرایط سخت ملت ایران در مقابله با ویروس کرونا، حتی اجازه فروش نفت برای تأمین اقلام دارویی را به ما نمی‌دهند.

طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه، نوبخت در مورد بحث مالیات افزود: برای این بخش‌ها نیز شرایط ویژه‌ای را قائل شده‌ایم که نیاز است توسط کارشناسان سازمان امور مالیاتی برای افکار عمومی تشریح شود.

وی در مورد بخشودگی مالیاتی گفت: مالیات از محل درآمد است و به‌طور طبیعی تا درآمدی نباشد مالیاتی هم پرداخت نخواهد شد، اما باید به این نکته توجه هم داشته باشیم که نمی‌توانیم مالیات‌های گذشته را مورد بخشودگی قرار دهیم،‌ چون یکی از محل‌های تأمین منابع دولت،‌ مالیات است.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر این‌که دولت با همه مشکلات سرپا ایستاده است،‌ گفت:‌ دولت در مقابله با کرونا فعالانه حضور دارد و تحریم‌ها و کرونا را شکست خواهیم داد.

به گفته وی،‌ برای کارگران مغازه‌ها و افرادی که مشغول به دست‌فروشی بودند که در زمان حاضر شغل خود را از دست داده‌اند، ‌از یک تا دو میلیون تومان به‌صورت قرض‌الحسنه به حساب آنان واریز خواهد شد و با یک تنفس سه ماهه و به شکل اقساط ۲۴ ماهه و با سود چهار درصد پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت سازمان امور مالیاتی سازمان تامین اجتماعی كسب و كار تامين اجتماعي قبض آب و برق کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۸۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی