Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به اینکه چاپ و توزیع قبوض کاغذی آب بها به طور کامل در شهرضا حذف شد، گفت: درصدد هستیم مهرماه آخرین دوره توزیع قبوض کاغذی آب بها در استان اصفهان باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، رضا رضایی با اشاره به اجرای طرح حذف قبوض کاغذی آب بهاء، اظهار کرد: مهرماه قبوض کاغذی برای مشترکان شهرضا و منظریه صادر نشد بلکه از طریق پیامک رقم آب بهاء شهریورماه به اطلاع آنها رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون ۶۵ درصد مشترکان شهرضا قبل از پایان مهلت اقدام به پرداخت قبوض به روش الکترونیکی کردند و انتظار می‌رود بقیه مشترکان با ارسال پیامک یادآوری، اقدام به پرداخت قبوض آب بها خود کنند.

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه شرکت آبفا استان اصفهان در ماه‌های اخیر اقدام به  فراهم کردن زیرساخت‌های حذف قبوض آب بهاء در سطح استان کرد و گفت: مشترکان اصفهانی می‌توانند به منظور اطمینان از ثبت‌نام و درج شماره تلفن همراه شان در برنامه جامع خدمات مشترکین آبفا، با سامانه ۱۵۲۲ تماس گرفته و یا از طریق پرتال شرکت به نشانی www. Abfaesfahan.ir شماره تلفن همراه خود را ثبت کنند.

وی در پاسخ به اینکه برخی از مشترکان می‌خواهند از چگونگی روند محاسبه آب‌بها خود مطلع شوند، اظهار کرد: مشترک با گرفتن شماره  ۱۵۱۵۲۲*۶۶۵۵* و کد دستوری USSD می‌تواند قبوض آب بهاء خود را مشاهده کنند. استفاده از کدهای دستوری نیازمند نصب هیچ نرم افزاری نیست بنابراین مشترکان می‌توانند با گرفتن کد دستوری#۱۵۱۵۲۲*۶۶۵۵* با تلفن همراه خود، خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان را دریافت کنند.

رضایی افزود: مشترکان از طریق سامانه‌های پرداخت غیرحضوری و یا تماس با شماره تلفن ۱۵۲۲ و  ثبت کلید شماره یک، نسبت به وارد کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت، اقدام و قبض خود را در هر ساعت از شبانه روز پرداخت کنند.  

وی پیرامون اجرای طرح حذف قبوض کاغذی آب بهاء در استان اصفهان، گفت: در حال حاضر شماره همراه بیش از ۷۶ درصد مشترکان در استان جمع‌آوری شد تلاش شبانه‌روزی برای جمع‌آوری صددرصدی  شماره همراه مشترکان تا پایان مهرماه در دستور کار قرار دارد.

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان بابیان اینکه درصدد هستیم مهرماه آخرین دوره توزیع قبوض کاغذی آب بهاء در استان اصفهان باشد، اظهار کرد: با جمع‌آوری تلفن همراه مشترکان و اطلاع‌رسانی جامع پیرامون چگونگی پرداخت الکترونیکی، از این پس قبوض مشترکان به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.

وی با اشاره به اپلیکیشن آبفا اصفهان، اظهار کرد: ۲۳ خدمت شرکت آب و فاضلاب اعم از فروش انشعابات، مشاهده قبوض، مشاهده صورتحساب، پیگیری درخواست‌ها، اعلام کارکرد کنتور، آموزش، راهنما، خدمات پس از فروش و انتقادات و پیشنهادات از طریق اپلیکیشن همراه آبفا انجام می گیرد.

رضایی به دیگر خدمات درگاه غیرحضوری ussd  اشاره کرد و گفت: از طریق این درگاه نیز قبض میان دوره آب بهاء صادر می‌شود، خرید لوازم کاهنده و دریافت انشعاب انجام می‌شود.

انتهای پیام          

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قبض آب اصفهان حذف قبض کاغذی پیامک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۷۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: ادارات گوناگون، ضوابطی سختگیرانه و حتی مبهم و گاهی حتی عجیب برای صدورمجوز داشتند. متقاضیان ایجاد کسب‌وکارها، در مواردی حتی برای دریافت مجوز فعالیت یک مغازه دچار چالش می‌شدند و دقیقا نمی‌دانستند باید چند نوع مدرک و استعلام را تهیه و ارائه کنند. اغلب معلوم نبود اصولا فرایند دریافت مجوز از کجا آغاز می‌شود و گاهی گرفتن مجوز تاسیس یک کارخانه، دامداری یا کارگاه تولیدی و مغازه، ماه‌ها و حتی سال‌ها طول می‌کشید.

آغاز به‌کار درگاه ملی مجوزها

در اجرای این قانون، درگاه ملی مجوزها، در فروردین ۱۴۰۰ با صدور نخستین مجوز تمام الکترونیک شروع به‌کار کرد. طبق آمار موجود، تا پایان سال ۱۴۰۲، حدود ۱.۶ میلیون مجوز به‌طور کاملا غیرحضوری صادر شده است؛ یعنی به‌طور متوسط هر مجوز کسب‌وکار ظرف مدت ۸ روز در قالب این فرایند صادر شده است. در حال حاضر، ۴۷۰۰ نوع مجوز در درگاه ملی مجوزها، قابل صدور است. به‌طور میانگین برای دریافت هر مجوز فقط ۸.۵ شرط وجود دارد. این شروط شامل موارد ساده‌ای مثل شرط حیات، داشتن سن قانونی و... هستند.

نحوه کار درگاه ملی مجوزها

در درگاه ملی مجوزها متقاضی ابتدا از میان ۴۷۰۰ نوع مجوز متصل به سامانه، مجوز موردنظرش را انتخاب و درخواست خود را ثبت می‌کند. ثبت درخواست در این درگاه، با احراز هویت از طریق پنجره واحد هوشمند دولت و با ورود رمز پیامک شده به گوشی متقاضی انجام می‌شود. قبل از ثبت نهایی درخواست، سیستم از او می‌پرسد آیا همه شرایط و مدارک اعلامی را دارد، یا نه؟ درصورت تأیید، درخواست متقاضی ثبت و بلافاصله استعلام‌ها به‌صورت خودکار و هوشمند دریافت می‌شود.

تا پایان سال گذشته، ۱۸ مرجع ذی ربط در ارائه پاسخ استعلام‌ها، به درگاه ملی مجوزها متصل شده‌اند. استعلام‌هایی مانند حیات، سن، مدرک تحصیلی، نداشتن بدهی مالیاتی و نظایر آن به‌طور خودکار و آنی انجام می‌شود. با هدف ساده‌سازی شرایط صدور مجوزها، ۸۰ درصد مجوزهای موجود در درگاه ملی مجوزها ثبت‌محورند؛ یعنی اگر پاسخ همه استعلام‌های آنلاین مثبت بود، مجوز به‌طور خودکار صادر می‌شود و در کارپوشه متقاضی و بانک اطلاعات کسب‌وکارهای ایران به نشانی qrmojavez.ir قرار می‌گیرد.

شناسه یکتا

براساس قانون تا خرداد ۱۴۰۳ همه دارندگان مجوزهای کاغذی قدیمی هم باید شناسه یکتا و مجوز الکترونیک بگیرند. پس از پایان مهلت قانونی برای دریافت مجوز الکترونیک همه ادارات دولتی و بانک‌ها، در ارائه خدمات فقط شناسه یکتا را می‌پذیرند و مجوز کاغذی را دیگر قبول نمی‌کنند. امیر سیاح می‌گوید: دیگر کاغذ از فرایند صدور مجوزها حذف شده است.

رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب‌وکار وزارت امور اقتصادی و دارایی تأکید می‌کند: تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا، حکم قانون است. این کار از نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شروع شد و باید تا آخر اردیبهشت ۱۴۰۳ تمام شود. او در پاسخ به این پرسش که آیا دارندگان ۴ میلیون مجوز کاغذی و قدیمی برای تبدیل مجوزهایشان به مجوز الکترونیک باید خیلی وقت بگذارند، توضیح می‌دهد: این کار اصلا وقت زیادی از آنها نمی‌گیرد؛ فقط کافی است گوشی موبایل‌شان را دست بگیرند و به سایت مجوز دات. آی. ‌آر، مراجعه و دکمه‌ تبدیل مجوز کاغذی به شناسه‌ یکتا را لمس کنند. در این بخش ۴ کد از آنها مطالبه می‌شود، اگر مجوز معتبر داشته باشند، شناسه یکتا را به‌راحتی دریافت می‌کنند.

چرا مجوز الکترونیک بگیریم؟

صاحبان کسب‌وکارهای دارای مجوز اغلب از رقابت نابرابر با کسب‌وکارهای فاقد مجوز گلایه‌مندند؛ حال به‌نظر می‌رسد با اجرای قانون تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیک و صدور شناسه یکتا، این امکان به‌وجود می‌آید تا واحدهای اقتصادی بدون مجوز از این چرخه بازار حذف شوند. با تمهیدات اندیشیده شده، قاعدتا با اتمام موعد تعیین‌شده برای تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا دیگر باید شاهد تعطیلی کسب‌وکارهای غیرمجاز باشیم؛ زیرا غیرمجازها با قطع خدمات دولتی، عملا فعالیت اقتصادی‌شان مقرون به صرفه و امکان‌پذیر نخواهد بود و چاره‌ای جز تعطیلی نخواهند داشت.

سیدامیر سیاح، رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب‌وکار وزارت امور اقتصادی و دارایی در این‌باره توضیح می‌دهد: بعضی‌ها می‌گویند، یعنی چه که می‌خواهید مجوز بدهید. این اسمش اجازه نیست؛ اسمش مجوز است. مجوز ماهیت کسب‌وکارها را رسمی می‌کند. وقتی می‌گوییم کسب‌وکارها باید دارای مجوز باشند، به این معناست که بشود موضوع را پیگیری و بر نحوه فعالیت آنها نظارت کرد.

کد خبر 848749 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شاخص کسب و کار اقتصاد

دیگر خبرها

  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • کارکنان برق بخش آبپخش تقدیر شد
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران